Beurs & Photobooth huren

De uitdaging van elke stand houder of exposant is: hoe kom ik in contact met de beurs bezoekers. Er direct op af stappen wordt al snel als ‘sales agressief’ gezien en afwachten of ze naar jou komen is vaak een gemiste kans. Wat je nodig hebt is een niet mis te lopen eye-catcher!

Op een beurs weet de Photobooth GIF van elke voorbijganger de aandacht te trekken. Al is het alleen al door al die hippe led-lichtjes waar je eenvoudigweg niet omheen kan. Vervolgens worden mensen uitgedaagd om op de grote button te drukken ‘TOUCH ME’ en wordt de GIF al gemaakt. Het ijs is daarmee al direct gebroken en een gesprek aangaan met deze mensen is eerder logisch dan vreemd.

Wil je het contact daarna opvolgen? Dat kan! Alle mensen die een GIF hebben laten maken en hun telefoonnummer hebben ingevoerd om die naar zichzelf ge-SMS’t krijgen kunnen wij tot 3 keer toe een custom SMS sturen. Dus een bericht vanuit jou als exposant met bijvoorbeeld een link naar jullie website een beursactie of een bedankje voor de aandacht.

Op elke beurs is de Photobooth GIF een hit om mensen naar je stand te trekken en dat is waar het voor jou op een beurs uiteindelijk om te doen is!