Bruiloft pakket

Voor aanstaande bruidsparen die nog geen fotograaf hebben geboekt en ook de Photobooth GIF overwegen te huren voor hun feest hebben wij een bijzonder aanbod.
Over bruidsfotografie gesproken. De Photobooth GIF is eigendom van Alvafotografie. Alvafotografie is een, in Nederland en Internationaal, award winnende trouwfotograaf. Met alle ervaring van de ‘standaard’ photobooths die wij tegen kwamen op bruiloften was het niet meer dan logisch om hier een frisse nieuwe beleving aan toe te willen voegen. En even bot gezegd, alle andere te vervangen. Zo ontstond het idee om de Photobooth GIF uit de US naar Nederland te halen.

Aan alle aanstaande bruidsparen die ook nog zoeken naar een professionele trouwfotograaf willen we graag uitleggen hoe je de voor jullie beste trouwfotograaf kunnen vinden. Dit gaat volgens de volgende 4 stappen: – De stijl van de fotografie moet jullie écht aanspreken (laat je hier inspireren) – De datum moet nog beschikbaar zijn (check jullie trouwdatum hier) – De wederzijdse klik tussen bruidspaar én fotograaf is belangrijk (neem contact op) – Het budget moet aansluiten (tarieven). Bedenk hierbij dat van jullie trouwfotografie de rest van je leven plezier hebt.

Niet alleen waren we op slag verliefd op het uiterlijk van de Photobooth GIF, lekker retro en hip. We hebben ook kosten noch moeite gespaard om er een grote iPad Pro (de grootste op dit moment) in te zetten voor de allerbeste ervaring. Onze standaard tarieven voor de huur van de Photobooth GIF kun je hier zien. Maar ok, wat is dan dat bijzondere aanbod voor jullie als bruidspaar? Als jullie Alvafotografie boeken nemen wij de Photobooth GIF tegen een sterk gereduceerd tarief of zelfs kosteloos mee!! Check hiervoor de speciaal voor bruidsparen aangepaste tarieven onderaan deze pagina!. Ssst verder tegen niemand zeggen, je kunt dus voordelig 2 vliegen in een klap slaan. Pets!